Touroperatorul Agențiilor de Turism!

Hai si tu in comunitatea noastra:
GO UP
Image Alt

Egipt

Una dintre destinațiile preferate de români

Egiptul este cunoscut pentru comorile antice și istoria bogată, dar această națiune are mai multe de oferit decât v-ați putea aștepta: de la ape cristaline și plaje cu nisip auriu până la arhitecturi remarcabile. Iată câteva dintre principalele motive pentru care Egiptul ar trebui să fie următoarea dumneavoastră destinație de vacanță.

Templul Karnak
Templul Karnak din Luxor și Valea Regilor

Renumit pentru Valea Regilor, Templul Karnak și Templul Memorial Hatshepsut, orașul Luxor are o multitudine de atracții turistice.

Aswan2
Orașul Aswan

Cel mai liniștit oraș al Egiptului este Aswan. Așezat pe curbele sinuoase ale Nilului, susținut de dune cu nuanțe portocalii, acesta este locul perfect a vă opri preț de câteva zile și să vă bucurați de atmosfera relaxantă.

Nil
Croazieră pe Nil

Când spunem Egipt spunem și Nil. O croazieră de mai multe zile pe fluviul Nil, martorul erei faraonice, este un punct culminant al călătoriei în Egipt.

AbuSimbel
Complexul arheologic Abu Simbel

Chiar și într-o țară împânzită cu temple, Abu Simbel este ceva special. Acesta este marele templu al lui Ramses al II-lea, decorat cu o statui colosale care stau de pază afară și cu un interior somptuos cu picturi de perete.

Pyramids-of-GizaF
Piramidele din Giza

Ultima supraviețuitoare dintre cele Șapte Minuni ale Lumii Antice, Piramidele din Giza sunt unule dintre cele mai recunoscute repere din lume.

Scuba Diving
Scufundări în Marea Roșie

Recifele de corali din Marea Roșie sunt renumite printre scafandri, atât pentru coralii moi expuși, cât și pentru varietatea vieții marine, variind de la pești de recif și nudibranhii colorate, la rechini, delfini și broaște țestoase

Bine de știut

Fus orar
GMT+2, Ora de vara: GMT+3
Capitala
Cairo
Moneda locală
Lira egipteana
Condiții de călătorie
Cetatenii romani care calatoresc in Egipt in scop turistic au nevoie de viza. Pasaportul trebuie sa fie valabil minim 6 luni. Viza se obtine la sosire, in aeroport iar plata se face pe loc.
Limba oficială
Araba, insa in zonele turistice sunt utilizate si engleza si franceza

Hurghada - cea mai veche și renumită stațiune din Egipt

În stațiune sunt mai mult de 200 de hoteluri, zone comerciale și o viață de noapte vibrantă. Stațiunea este cautată de turiști pentru windsurf, navigație dar îndeosebi pentru snorkeling și scufundări. Departe de țărm se găsec cele mai frumoase grădini subacvatice, celebre printre scafandri datorită tipurilor rare de pești și recifurilor de corali. Iată câteva dintre principalele motive pentru care Hurghada merită vizitată.

Plaja-Hurghada
Plaje cu nisip fin
Safari Desert
Safari în deșert
Snorkeling
Snorkeling în Marea Roșie
Insula Giftun
Insula Giftun
Gota-Abu-Ramada
Scufundări la Gota Abu Ramada
beduini
Cină cu beduinii
Gubal
Scufundări în Strâmtoarea Gubal
Bulevardul-Hurghada-Marina
Bulevardul Hurghada Marina
Camila
Calătorie cu cămila prin deșert
EG1
EG7
EG2
EG8
EG3
EG9
EG4
EG10
EG5
EG11
EG6
EG12